#OstanimoOdgovorni

Otkazan Thrill Blues Festival 2020.

21.05.2020.
Otkazan Thrill Blues Festival 2020. Photo by Duško Jaramaz/PIXSELL

Gradonačelnik Trilja danas je obavijestio javnost kako se ove godine neće održati Thrill Blues Festival. Razlozi su pandemija koronavirusa i iznimno zahtjevna organizacija Festivala na koji uglavnom dolaze strani izvođači.

U razgovoru gradonačelnika Ivana Šipića sa organizacijskim odborom na čelu kojega je Boris Hrepić Hrepa došlo se do zaključka kako bi najbolje bilo organizaciju Festivala ostaviti za sljedeću godinu. Najveći problem predstavlja činjenica kako su izvođači uglavnom iz stranih zemalja, a upitno je kako će se odvijati situacija s pandemijom koronavirusa.

Organizacija Festivala je iznimno zahtjevna i traži dugoročne pripreme te je odlučeno da se ove godine Festival neće održati, dok će se Triljsko kulturno ljeto održati u skladu s naputcima Stožera, a sve u cilju zaštite stanovništva od pandemije.

Naglašeno je kako Grad Trilj čvrsto stoji iza Thrill Blues Festivala koji je Trilju donio turistički i kulturni iskorak te kako će spremno dočekati ljeto 2021.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.