#OstanimoOdgovorni

Javni uvid u projekt uređenja Gradskog parka

15.05.2020.

Grad Trilj u suradnji sa Županijskom upravom za ceste Split dovršio je prvu fazu uređenja Gradskog parka. Prva faza je bila uređenje pojasa županijske ceste Ž-6148 uz gradski park.

Druga faza obuhvaća uređenje same unutrašnjosti parka i provodit će se postepeno sukladno osiguranim sredstvima.

Prije početka radova, a s obzirom da se radi o glavnoj javnoj površini u središtu grada daje se na javni uvid projekt uređenja gradskog parka izrađen od ODRŽIVO d.o.o., Alojzija Stepinca 45, 21 000 Split, glavni projektant Hrvoje Bota, dipl. ing. arh.

Svoje primjedbe i prijedloge koji će u slučaju prihvaćanja rezultirati izmjenom projekta građani mogu podnijeti pisanim putem u razdoblju od 15.05.2020. do 29.05.2020.

Primjedbe i prijedlozi mogu se dostaviti poštom, e – mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno na protokol gradske uprave, Poljičke republike 15 svakim radinim danom od 8.00 do 15.00 sati.

PDF dokument za preuzimanje:

Projekt uređenja Gradskog parka

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.