#OstanimoOdgovorni

Hvala svim građanima! Trilj i dalje bez oboljelih od koronavirusa

09.04.2020.
Hvala svim građanima! Trilj i dalje bez oboljelih od koronavirusa Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Na području Grada Trilja i dalje nema zaraženih koronavirusom. Stožer civilne zaštite zahvaljuje građanima na poštivanju svih mjera koje propisuju epidemiolozi i stožeri sa svih razina.

Također se apelira na građane da disciplinu i strpljenje zadrže i za vrijeme nadolazećeg blagdanskog vikenda. Preporučuje se svima da ostanu doma i da posjete u svrhu čestitanja i obiteljskih druženja odgode do daljnjega.

Također ističemo i apel Župe sv. Mihovila koja poziva sve vjernike da ostanu u svojim kućama i da ne dolaze u crkvu ni ispred crkve za vrijeme svetih obreda.

Za one građane koji ipak iz vitalnih obiteljskih razloga moraju napustiti mjesto prebivališta Stožer CZ Grada Trilja izdavat će propusnice putem sustava e-propusnice. Građani koji nisu u mogućnosti pristupiti sustavu dužni su se prije izdavanja propusnice javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 831-135.

Stožer civilne zaštite Grada Trilja želi svim građanima sretan Uskrs uz napomenu da blagdanske dane provedu u svojim kućama u krugu najuže obitelji.

Još jednom, svim građanima VELIKO HVALA na poštivanju svih mjera!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.