#OstanimoOdgovorni

Obavijest Stožera CZ Grada Trilja o načinu izdavanja propusnica

24.03.2020.
Obavijest Stožera CZ Grada Trilja o načinu izdavanja propusnica

Obrazac za propusnicu

Obrazac Zahtjeva za izdavanje propusnice uredno popunjen može se dostaviti prvenstveno na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u posebnim slučajevima uz primjenu svih propisanih zdravstvenih mjera i socijalnog distanciranja, osobno u zgradi Gradske uprave, Poljičke republike 15, svakog dana od 08:00 do 11:00 sati. Osobama koje zahtjev dostave elektronski, propusnica će biti dostavljena na mail adresu s koje je Zahtjev poslan. Propusnicu je potrebno imati ili isprintanu ili u elektroničkom obliku (npr. mobilnom aparatu).

Opravdani Zahtjevi će biti odobreni u najkraćem roku, a u slučaju da nisu podneseni putem maila propusnice se mogu se preuzeti sljedeći dan također od 08:00 do 11:00 sati.

Propusnica će se izdati istog dana kad je Zahtjev podnesen samo u hitnim slučajevima.

Svi ostali razlozi napuštanja prebivališta regulirani su Odlukom, te nisu u nadležnosti lokalne samouprave i Stožera civilne zaštite Grada Trilja, nego odgovorne osobe u pravnoj osobi i izabranog liječnika osobne medicine.

Obrazac zahtjeva za izdavanje propusnice može se preuzeti na linku:

Obrazac za propusnicu

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.