#OstanimoOdgovorni

Obavijest Stožera civilne zaštite Grada Trilja

21.03.2020.
Obavijest Stožera civilne zaštite Grada Trilja

Stožer civilne zaštite Grada Trilja apelira na sve građane da se strogo pridržavaju odluka i mjera donesenih na razini nacionalnog, županijskog i gradskog stožera civilne zaštite. Pozivamo sve građane da ostanu doma, a u slučaju potrebe odlaska u trgovinu ili ljekarnu da se pridržavaju obveznog razmaka od dva metra. Posebno se naglašava zabrana bespotrebnog okupljanja i zadržavanja na ulicama, parkovima i drugim javnim površinama što uključuje i zabranu okupljanja na balotama, ispijanje pića ispred trgovina i sl.

Isto tako pozivamo na nastavak suradnje građana sa Stožerom civilne zaštite. Osobe koje se vrate iz inozemstva moraju se držati pravila samoizolacije jer time štite svoje vlastito zdravlje i zdravlje svojih sugrađana. U slučaju saznanja o slučajevima kršenja samoizolacije molimo da isto prijavite Stožeru CZ Grada Trilja na 831-135 i 099 300 0133 ili izravno policiji koja će pratiti izvršenje svih propisanih mjera i odluka te će kažnjavati počinitelje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.