#OstanimoOdgovorni

Nastavak izgradnje nogostupa od izlaza iz Trilja do Dodiga

30.01.2020.
Nastavak izgradnje nogostupa od izlaza iz Trilja do Dodiga

Nakon uređenja prometnice i novog nogostupa, Grad Trilj nastavlja s uređenjem i izgradnjom novih nogostupa. Kako doznajemo od triljskog gradonačelnika Ivana Šipića uskoro će se krenuti u izgradnju nogostupa od izlaza iz Trilja ‘Bile glavice’ do Dodiga s desne strane ceste. Navedeni nogostup uvršten je u Plan Hrvatskih cesta, a investicija je vrijedna 4.699.810 kuna.

‘Cilj izgradnje nogostupa u prvom redu je sigurnosni, važno nam je povećati sigurnost naših učenika i pješaka na svim frekventnim prometnicama. Posebno nas veseli da ćemo imati priliku da kroz Trilj uskoro možemo imati biciklističku stazu prema Sinju’, rekao je Šipić

Uskoro se očekuje plan nabave, a nakon toga i raspisivanje natječaja za izgradnju novog nogostupa. U sljedećem natječaju, kaže Šipić, Triljani će kandidirati i projekt izgradnje nogostupa za izlaz Trilj-Vedrine, prema Gubavici.

Preuzeto s ferata.hr

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.