#OstanimoOdgovorni

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o komunalnom redu

15.11.2021.

Temeljem čl. 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN br. 25/13 i 85/15.), Grad Trilj otvara i objavljuje dana 15. studenoga 2021. godine Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o komunalnom redu

  1. Otvara se postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Odluke o komunalnom redu
  2. Pozivaju se svi predstavnici zainteresirane javnosti (ustanove, institucije, udruge, odnosno zainteresirane fizičke osobe) da u postupku savjetovanja o nacrtu prijedloga Odluke o komunalnom redu dostave svoje prijedloge i mišljenja.
  3. Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću trajat će od 15. studenoga do 15. prosinca 2021. godine, u kojem roku svi prijedlozi i primjedbe moraju biti dostavljeni na Obrascu za sudjelovanje u savjetovanju, koji se nalazi u privitku i čini sastavni dio ove objave.
  4. Obrazac za sudjelovanje mora biti popunjen sa svim traženim podacima te dostavljen najkasnije 15. prosinca 2021. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  5. Po završetku savjetovanja svi će pristigli prijedlozi i primjedbe biti razmotreni te će biti sastavljen Izvještaj o usvojenim i odbijenim prijedlozima koji će biti objavljen na web stranici Grada Trilja www.trilj.hr
  6. Tekst nacrta prijedloga Odluke o komunalnom redu nalazi u privitku i čini sastavni dio ove objave

Odluka komunalni red

Obrazac sudjelovanja u savjetovanju o nacrtu prijedloga odluke o komunalnom redu

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.