#OstanimoOdgovorni

Stožer civilne zaštite Grada Trilja: Mihovilski sajam će se održati

15.09.2021.
Stožer civilne zaštite Grada Trilja: Mihovilski sajam će se održati

Jučer s početkom u 12:00 sati u gradskoj vijećnici održana je sjednica Stožera civilne zaštite Grada Trilja. Sjednicom je predsjedavao gradonačelnik i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trilja Ivan Bugarin.

Na sjednici se raspravljalo o organizaciji dana Grada Trilja i proslavi blagdana Svetog Mihovila. Zajednički zaključak sa sjednice je da će se ove godine održati tradicionalni robno-stočni sajam uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Sajam će se organizirati u Ulici bana Jelačića i Ulici kralja Tomislava kao i prijašnjih godina dok će se dio štandova zbog osiguravanja razmaka između istih i poštivanja epidemioloških mjera prebaciti u Ulicu Poljičke Republike prema utvrđenom planu i rasporedu. Stočni dio sajma organizirat će se na tradicionalnoj lokaciji u Vedrinama.

Na ulazu u dječji zabavni park vršit će se regulacija ulaska s ciljem izbjegavanja okupljanja većeg broja ljudi na jednom mjestu.

Na javnim površinama dozvolit će se usluge posluživanja hrane i pića, ali bez postavljanja šatora sa stolovima i klupama. Ugostitelji se moraju pridržavati propisanog radnog vremena do 24:00 sata.

Postrojba opće namjene civilne zaštite Grada Trilja zajedno sa covid redarima nadzirat će provedbu epidemioloških mjera na ulicama Grada Trilja, a za samu organizaciju proslave zadužene će biti gradske službe i Turistička zajednica Grada Trilja.

Pozivamo sve sugrađane na suradnju da svi zajedno budemo odgovorni domaćini te da dostojno proslavimo dan Grada Trilja i blagdan svetog Mihovila.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.