#OstanimoOdgovorni

Stožer CZ Grada Trilja poziva na odgovornost u nadolazećem razdoblju

27.03.2021.
Stožer CZ Grada Trilja poziva na odgovornost u nadolazećem razdoblju

Stožer civilne zaštite Grada Trilja poziva građane na odgovornost u nadolazećem razdoblju i poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

‘Svjedoci smo porasta broja zaraženih i širenja novih sojeva koronavirusa na području cijele Hrvatske, pa tako i na području Splitsko-dalmatinske županije i u samom Gradu Trilju.

Molimo stoga građane da se pridržavaju mjere socijalnog distanciranja i obveznog nošenja maski u zatvorenim prostorima, kako bi zaštitili vlastito zdravlje i zdravlje svojih sugrađana, pogotovo onih starije životne dobi.

Podsjećamo daje na snazi zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestudok na privatnim okupljanjima i svečanostima može biti prisutno najviše 10 osoba iz najviše 2 različita kućanstva.

Pozivamo stoga sve sugrađane da se suzdrže od većih privatnih druženja i u doba nadolazećih blagdana.

Također se pozivaju i vlasnici ugostiteljskih objekata da u svom prostoru osiguraju poštivanje svih propisanih mjera, da djelatnost obavljaju isključivo na terasama te da se pridržavaju dopuštenog radnog vremena.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.