#OstanimoOdgovorni

Stožer CZ Grada Trilja: Pozivamo sugrađane na odgovornost i suradnju

25.11.2020.
Stožer CZ Grada Trilja: Pozivamo sugrađane na odgovornost i suradnju

Stožer civilne zaštite Grada Trilja osvrnuo se na današnju brojku zaraženih koronavirusom s područja Trilja te pozvao građane na odgovornost i suradnju.

‘Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Grad Trilj bilježi 33 nova slučaja zaraze virusom COVID-19. Uz Grad Trilj zabrinjavajuće brojke bilježe i susjedni gardovi i općini čime se nastavlja nepovoljna epidemiološka situacija u Cetinskoj krajini kao i cijeloj Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Molimo građane da shvate ozbiljnost situacije i da u iščekivanju novih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite poštuju one koje su svima poznate, a to su nošenje maski u svim zatvorenim prostorima i držanje propisanog razmaka. Također apeliramo na građane da se ne okupljaju bez potrebe u većim skupinama, a privatna druženja potrebno je svesti na uži obiteljski krug.

Molimo i osobe koje dobiju pozitivan test na virus Covid-19 da prijave sve svoje kontakte, a osobe koje su navedene kao kontakti da poštuju mjeru samoizolacije kako bi sačuvali zdravlje svojih sugrađana.’

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.