#OstanimoOdgovorni

Stožer CZ Grada Trilja nadzirat će poštivanje svih propisanih mjera

06.10.2020.
Stožer CZ Grada Trilja nadzirat će poštivanje svih propisanih mjera

Stožer civilne zaštite Grada Trilja uputio je priopćenje za javnost u kojem ističe kako je među 52 danas novooboljele osobe od koronavirusa na području Splitsko-dalmatinske županije 7 osoba s područja Grada Trilja.

‘Nastavak je to nepovoljne epidemiološke situacije u Cetinskoj krajini koja i danas bilježi 21 slučaj zaraze virusom COVID-19. Apeliramo stoga još jednom na sve građane da budu odgovorni i da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih sugrađana, pogotovo onih koji spadaju u rizične skupine. Podsjećamo također i poslovne subjekte, s naglaskom na ugostiteljske objekte i trgovine da poštuju sve propisane mjere za rad u zatvorenom prostoru, a poštivanje istih bit će predmet nadzora Stožera civilne zaštite Grada Trilja i Državnog inspektorata’, stoji u priopćenju triljskog Stožera civilne zaštite.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.