#OstanimoOdgovorni

SCZ Trilj: Pozivamo građane da ostanu disciplinirani, teren će se kontrolirati i dronovima

17.04.2020.
SCZ Trilj: Pozivamo građane da ostanu disciplinirani, teren će se kontrolirati i dronovima

Sukladno priopćenju Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije u Gradu Trilju nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Tako Trilj ostaje na dva slučaja iz Doma za starije i nemoćne u Vukovarskoj ulicu u Splitu, dok među građanima koji borave na području Grada Trilja i dalje nema zaraženih koronavirusom.

Kako bi se povoljna epidemiološka situacija na području Grada Trilja održala pozivamo građane da i dalje zadrže disciplinu jer su sve mjere i ograničenja Nacionalnog stožera civilne zaštite i dalje na snazi.

Posebno apeliramo na građane da se u dane vikenda ne okupljaju u većim grupama u prirodi. U svrhu nadzorapoštivanja mjerezabrane okupljanja te pridržavanja mjere socijalnog distanciranja Stožer civilne zaštite Grada Trilja pojačano će kontrolirati teren u dane vikenda preko Postrojbe civilne zaštite opće namjene Grada Trilja, djelatnika MUP-a i DVD-a Trilj te preko drona.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.