#OstanimoOdgovorni

Rezultati pisanog testiranja i poziv na usmeni intervju

16.04.2019.

Dana 12. travnja 2019. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada Trilja proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti - pisano testiranje, po objavljenim natječajima u postupku prijma u službu u Grad Trilj, Upravni odjel za financije, gospodarstvo i EU fondove na radno mjesto viši stručni suradnik za EU fondove, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca i viši referent za financije, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Kandidati za radno mjesto viši stručni suradnik za EU fondove i za radno mjesto viši referent za financije za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Trilja dana 18. travnja 2019. godine (četvrtak) s početkom u 13:00 sati za kandidate za radno mjesto viši stručni suradnik za EU fondove, a u 13:30 sati za kandidate za radno mjesto viši referent za financije.Rezultate pisanog testiranja možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

Rezultati – viši stručni suradnik za EU fondove

Rezultati – viši referent za financije

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.